Propozycje dla Klientów

Bezpieczne zakupy
  • Różne formy płatności
  • Gwarantowany zwrot pieniędzy (10 dni na zwrot towaru)
  • Szyfrowane dane i transakcje
Newsletter
Zapisz się do newslettera. Nie ominą Cię informacje o promocjach i ciekawych pomysłach
Polityka prywatności

 

Ochrona danych osobowych oraz polityka bezpieczeństwa danych osobowych.

  1. Złożenie zamówienia w sklepie Andikat - pracownia pod brzozami jest jednoznaczne ze zgodą na przechowywanie i przetwarzanie danych osobowych zawartych w zamówieniu zgodnie z przepisami obowiązującej Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883. Ujawnienie danych jest niezbędne w celu dokonania rejestracji i dokonania zakupów. Wszystkie udostępnione w formularzu rejestracyjnym dane są chronione i wykorzystane przez Andikat - pracownia pod brzozami w celu dokonania sprzedaży, wysyłki i zafakturowania zamówionego produktu. Za zgodą klienta dane korespondencyjne wykorzystujemy również do prowadzenia ewidencji klientów, rozesłania informacji promocyjnych dotyczących produktów i sklepu Andikat - pracownia pod brzozami 

  2. Zgodnie z art. 24 ust 1 pkt 3i4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, uzyskane w trakcie działalności sklepu dane są poufne i nie będą nigdy przekazane przez Andikat - pracownia pod brzozamiosobom trzecim oraz innym firmom. Klient ma prawo do wglądu do własnych danych osobowych oraz ich poprawek po zalogowaniu się w karcie „Zmień dane konta”, a także ma prawo żądać usunięcia ich z zasobów sklepu poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres shop@andikat.pl.

  3. Właściciel sklepu internetowego Andikat - pracownia pod brzozami dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Klientom bezpieczeństwo podczas korzystania z usług serwisu oraz aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu przed ujawnieniem lub wykorzystaniem przez osoby trzecie.

  4. Dane gromadzone w naszej bazie danych służą tylko i wyłącznie do celów realizacji zamówienia. Za zgodą klienta mogą być wykorzystywane do celów marketingowych. Nie sprzedajemy i nie użyczamy osobom trzecim zgromadzonych danych osobowych naszych klientów. Jedynie czynimy to na wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego organu prawnego.

  5. Odwiedzając nasz sklep są Państwo anonimowi, ale do czasu chęci dokonania zakupów. Wówczas wymagamy wypełnienia formularza z obligatoryjnie podanymi danymi teleadresowymi, które przesyłane są do systemu szyfrowanym połączeniem. Do tego momentu gromadzone są standardowe dane z logów serwera takie jak numer IP komputera, z którego Państwo korzystają, data i czas odwiedzin, oglądane towary.
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl